Ο Γιάννης Σταματούκος αποτελεί αναμφίβολα έναν από τους πιο ποιοτικούς και ταλαντούχους νέους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Α’κατηγοριά της Εύβοιας. Ο ίδιος βρέθηκε μια ανάσα πριν υπογράψει στον Ταμυναικό αλλά τελικά επέστρεψε στην ομάδα που ανδρώθηκε, τον Όλυμπο Γυμνού.

Την περσινή χρονιά ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την ομάδα της Χαλκίδας, ενώ το καλοκαίρι συνέχισε στα σαλόνια της Γ’Εθνικής μετακομίζοντας στο Κερατσινί, όπου τελικά λόγω αλλαγής προπονητή δεν κατάφερε είναι στα πλάνα του νέου τεχνικού επιτελείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας dynataathlitika.gr, o Ταμυναϊκός ήταν αυτός που τον ήθελε διακαώς με την οικονομική προσφορά που του έκανε να είναι άκρως δελεαστική
Στην προκειμένη όμως περίπτωση τελικά, μίλησε η καρδιά η ψυχή και η αγάπη, για την ομάδα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και έτσι λίγο πριν τις πρώτες πρωινές ώρες είπε το ναι μετά από μαραθώνιες διαπραγματεύσεις!

Καταλυτικό ρόλο έπαιξε η συμβολή του προέδρου της Γυμνού, κου Βαγγέλη Χαϊνά, αλλά και η καίρια παρέμβαση του τεχνικού της ομάδας Παναγιώτη Κοντογιάννη, οι οποίοι κατάφεραν να τον ντύσουν ξανά στα χρώματα του Ολύμπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here