Λαμπερή τελετή διεξήχθη χθες στην σκάλα του Μιλάνου για την ανάδειξη των κορυφαίων ποδοσφαιριστών της χρονιάς που μας πέρασε. Ωστόσο, η απουσία του C.Ronaldo από τα χθεσινά βραβεία δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς ήταν ένας εκ των τριών που διεκδικούσε τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή. Κάτι που ενόχλησε την οικοδέσποινα της χθεσινής βραδιάς, FIFA και τον πρόεδρο της, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν παραβρέθηκε στην χθεσινή εκδήλωση δίχως να δώσει την απαραίτητη ειδοποίηση στους υπευθύνους. Μάλιστα οι ιθύνοντες της FIFA μέχρι τις 3 το μεσημέρι θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία του. Ωστόσο, όταν η ώρα πήγε 7 και οι υπόλοιποι αθλητές άρχισαν να καταφθάνουν, o Ronaldo ήταν άφαντος! Μην ξεχνάμε πως ο σταρ της Juventus έμενε πιο κοντά απ’όλους, στο Τορίνο, 150 χλμ. μόλις μακριά απ΄ το Μιλάνο.

Η ενόχληση του Τζιάνι Ινφαντίνο ήταν εμφανέστατη. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η FIFA για την λίστα των 11 καλύτερων παιχτών δεν εκφωνήθηκε το όνομα του Πορτογάλου, ενώ ο πρόεδρος της FIFA τόνισε στις δηλώσεις του τη μεγάλη νίκη του Λιονέλ Μέσι λέγοντας «Είναι δίκαιος νικητής και έχει το κορυφαίο βραβείο στον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here