Την ώρα που ο Αμπέλ Φερέιρα γνωρίζει την αμφισβήτηση στην Ελλάδα και αντιμετωπίζεται με αρκετή καχυποψία στους πρώτους του μήνες στον ΠΑΟΚ, στην χώρα του η μετοχή του παραμένει πολύ ψηλά. Τις τελευταίες ώρες βουίζει η πορτογαλική πιάτσα, ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας θέλει τον Πορτογάλο τεχνικό για τον πάγκο της και πως προτίθεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ (την είδηση μετέδωσε ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RTP), ωστόσο το SDNA είναι ένα βήμα μπροστά στο ρεπορτάζ.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA τα λιοντάρια κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για να κάνουν δικό τους τον Αμπέλ Φερέιρα, την οποία ο Δικέφαλος απέρριψε άμεσα, χωρίς να θέλει να καθίσει καν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων! Τα λιοντάρια που βρίσκονται σε αναζήτηση τεχνικού μετά την απόλυση του Ολλανδού Μαρσέλ Κάιζερ και το αποτυχημένο πείραμα με τον Λιονέλ Πόντες, από πολύ νωρίς είχαν πρώτο στην λίστα τους τον Αμπέλ Φερέιρα, όχι μόνο γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους και ανερχόμενους Πορτογάλους τεχνικούς, αλλά γιατί είναι και συναισθηματικά συνδεδεμένος με τον σύλλογο, την φανέλα του οποίου φόρεσε για 5 χρόνια, ενώ για άλλα 3 πέρασε από τις ακαδημίες του.

Οι Πορτογάλοι ήταν διατεθειμένοι να καταβάλουν ένα σημαντικό ποσό στον ΠΑΟΚ (η ρήτρα του Αμπέλ είναι 7 εκατομμύρια), ενώ έμοιαζαν έτοιμοι να βάλουν σε ένα πιθανό deal και τον Μίσιτς, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Ωστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας με απόφαση του Ιβάν Σαββίδη ξέκοψαν αυτόματα πως στην συγκεκριμένη στιγμή, δεν ενδιαφέρονται να συζητήσουν την πρόταση, όχι μόνο γιατί δεν υπάρχει ένα plan b για την επόμενη ημέρα, αλλά γιατί πιστεύουν, εμπιστεύονται και στηρίζουν τον Πορτογάλο τεχνικό, για τον οποίο έκαναν μία σημαντική επένδυση το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ωστόσο, οι πληροφορίες του SDNA στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη και ετοιμάζει ακόμα μεγαλύτερη πρόταση, αφού ο Αμπέλ Φερέιρα είναι ο διακαής πόθος της νέας της διοίκησης, αφού θεωρείται ο καταλληλότερος για το πόστο, μετά από μία σειρά αποτυχημένων επιλογών τα τελευταία χρόνια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here