Τόσο το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσο και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνεχίζουν τις επιθετικές αναρτήσεις στο Instagram με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς ο ένας για τον άλλον.

Μετά την ανελέητη κόντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη και τον «πόλεμο» ανακοινώσεων των δυο ΠΑΕ, σειρά πήρε η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Γιώργο Σαββίδη και τον Κώστα Καραπαπά. Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από το πρωί της Τρίτης (24/09) έχουν κάνει μια σειρά αναρτήσεων στο Instagram με πολύ επιθετικές εκφράσεις ο ένας για τον άλλον, οδηγώντας τη μεταξύ τους κόντρα στα… άκρα.

Οι χαρακτηρισμοί και οι επιθέσεις έχουν ξεφύγει πλέον από τις διαφορές των δυο κλαμπ κι έχουν περάσει σε προσωπικό επίπεδο. Κάθε ανάρτηση του ενός βρίσκει άμεση απάντηση από τον άλλον και αντίστροφα και κανείς δεν ξέρει το που θα φτάσει όλο αυτό. Και να σκεφτεί κανείς πως το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν, θα γίνει τη 12η αγωνιστική και μόλις πριν από 48 ώρες ολοκληρώθηκε η 4η της φετινής Super League 1.

Το σίγουρο είναι πως αυτή η… διαδικτυακή μονομαχία θα έχει αρκετά επεισόδια ακόμα, αφού και το απόγευμα της Τρίτης (24/09) υπήρξαν νέα, εκατέρωθεν, «χτυπήματα» που έριξαν… περισσότερο λάδι στη φωτιά. Δείτε στο photostory τα μηνύματα των δυο στελεχών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here